Od 8. do 11. lipnja, 2015. godine, u Osijeku je održan prvi MikroTik MTCNA Trening Seminar.

Našu ulogu kao Mikrotik Trening partnera smo vrlo ozbiljno shvatili, te smo se, nakon uspješno organiziranog MTCWE Trening seminara, odlučili organizirati i prvi MTCNA Trening seminar u Osijeku.

MTCNA, skraćenica za MikroTik Certified Network Associate, je prvi u nizu MikroTik Certifikata koji polaznike vodi kroz osnove mrežnih tehnologija, te ih upoznaje sa MikroTik RouterOS operativnim sustavom.

Sam seminar je obilježio veliki broj praktičnih vježbi što je zapravo ono što je svim polaznicima bilo i najbitnije – da se nauče služiti RouterOS operativnim sustavom u kreiranju i administriranju mreža. Naravno, kao i svugdje, pa tako i ovdje, uz praksu bilo je i teorije koju je naš certificirani trener Dejan Liovič uvijek uspio pojasniti na jednostavan i razumljiv način na zadovoljstvo svih polaznika.

Posljednjega dana pristupilo se ispitu koji se polaže putem MikroTik web sučelja, te se polazniku koji ima minimalno 60% točnih odgovora, automatski dodjeljuje i certifikat koji je validan u cijelome svijetu. To je zapravo i jedan od razloga zašto se predavanja i ispit provode isključivo na engleskom jeziku.

Za sve polaznike smo tijekom trajanja seminara osigurali besplatan ručak koji smo iskoristili za druženje što je doprinijelo još kvalitetnijem radu na predavanjima.

Uskoro planiramo organizaciju još jednog MikroTik Trening Seminara, no o tome ćete biti na vrijeme obaviješteni putem naše Web stranice, Facebook i Twitter profila.

Pogledajte kako nam je bilo: