Nakon organizacije MTCWE i MTCNA Treninga nastavili smo sa organizacijom i ostalih MikroTik treninga. Tako smo odlučili organizirati i MTCTCE (MikroTik Certified Traffic Control Engineer) Trening koji je trajao od 22.09. – 25.09. 2015. Pobjegli smo od gradske vreve i trening organizirali u baranjskom mjestu Suza, u pansionu Piroš Čizma.

Možemo se pohvaliti kako sa svakom organizacijom treninga imamo sve više polaznika što nam daje dodatni poticaj za daljnji rad, a istovremeno dokaz je kvalitete naših treninga. Trening je vodio certificirani MikroTik trener Dejan Liović.

Tijekom predavanja polaznicima su pružena znanja pomoću kojih će planirati, implementirati i uređivati konfiguracije za kontrolom prometa na računalnim mrežama putem RouterOS operativnog sustava. Predavanja su polaznicima bila posebno zanimljiva zbog pregršt praktičnih vježbi i izlaganja tema koje seu bazirane na stvarnim primjerima.

Kao i svaki, osim radnog dijela, naš trening je sadržavao i dio predviđen za stvaranje opuštenije atmosfere i međusobno upoznavanje polaznika. On se sastojao od organiziranja domjenaka, te obilaska baranjskih vinskih cesta, te posjete vinskim podrumima.

Galerija: